Najnovšie recenzie zo sekcie Vŕtačky
Veľmi kvalitná vŕtačky za rozumnú cenu
- Nízka hmotnosť, vhodné na prenášanie
- Kompaktné rozmery
- Digitálny výškomer s nulovaním polohy
- Ukazuje reálne otáčky
- Krížový laser je dosť intenzívny, aj pri bielom svetle je stred zle viditelný. Reálne sa dá robiť s presnosťou cca 1 mm.
- Iba dvojramenná páka.
- Chýba aretácia vretena.
Vŕtačka bola zatiaľ testovaná pri vŕtaní 6 mm otvorov do antikóru. Účel splnila, je tam ale viacero vecí, ktoré sa dali urobiť lepšie.
Rýchloupínacie sklučovadlo je dobrá vec do ručnej vŕtáčky. Kedže na stojanovke chýba aretácia, hriadeľ treba fixovať priloženým tenkým kľúčom (tenký prstenec pri motore rukou neudržíte). Na vretene sú aj otvory do ktorých by sa dal vložiť prípravok na utiahnutie avšak nič také priložené nebolo.
Prítalačná lišta je vhodná ak je potrebné vrtať viacero dier v línii, rozumiem že je to lacnejšia alternatíva. Uvítal by ale skôr malý sverák na uchytenie.
Dvojramenná "páka" je dosť neštastná. Manipulacia jednou rukou je ťažkopádna. nedá sa prechytiť jedno ramena za druhé pri zachovaní prítlaku. Lepšia by bola trojramenná ako pri DP16.
Motor sa dá spustiť aj bez zapnutia display-u. Hlučnejší chod je dôsledkom ozubených prevodou. Pri otáčkach do 1500 RPM to ale nebolo tak zlé aby som siahol po chráničoch sluchu. Zmena prevodov ide hladko, elektronický regulátor má dostatočný rozsah. Aj na nízkych otáčkach (nízkom výkone) je moment dostatočný.
Vŕtáčka ma zaujala menšími rozmery, je vhodná aj do menšej dielne. Ak by som mal viac miesta siahol by som po inom modely.
- Lacný
Odporúčam!
Makita HP1631K
Peter
Pridané: 31. októbra 2025
(naposledy upravené 31. októbra 2025)
Zakúpený v REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu
- Zbytocne velky kufor ktory je dodavany s vrtackou
- veľmi silný motor
- ľahká
veľmi silný motor, pri vŕtaní do železa treba pevne vŕtačku držať, aby ste nedostali po...
Kvalitná stojanová vŕtačka
⭐⭐⭐⭐⭐
Na domáce prace okolo domu postačí
Všetko dorazilo tak ako malo, v krátkom čase, nepoškodené a plne funkčné, spokojnosť
velmi vykonna a kvalitna jadrova vrtacka pre elektrikarov na elektroinstalacne krabice
Splnilo účel.
PARKSIDE PTBM 400 A1 100342436
Pridané: 23. septembra 2025
(naposledy upravené 23. septembra 2025)
Zakúpený v lidl.sk
Bosch 06011B2000
Pridané: 22. septembra 2025
(naposledy upravené 22. septembra 2025)
Zakúpený v Technik
- Naozaj po dlhej dobe top produkt. Este uvidime co zivotnos po par vyvrtanych otvoroch sa neda urcit co vydrzi.
- Dobra cena a aj vykon
- Prijateľná cena
- Robustnosť
- Vŕtanie aj skrutkovanie
- Výkon postačujúci pre domáce použitie
- Dlhý prívodný kábel
- Jednoduchá a intuitívna manipulácia
- Priložené byty na skrutkovanie sú nepostačujúce treba si dokúpiť sadu bitov
Plná spokojnosť s výrobkom.
- Vysoké otáčky 3000/min
- Príklep až 48 000 úderov/min
- Dlhý kábel 4m
- Vysoký výkon až 850W
- Vysoká hmotnosť
Veľmi kvalitná vŕtačka ktorú by som zaradil skôr do triedy profi než do triedy hobby. Vŕtačka má kvalitnú oceľovú rýchlo upínaciu hlavu, spracovanie vŕtačky je na vysokej úrovni. Vŕtačka má jemnú spúšť, prepínanie chodu ide takisto veľmi ľahko, rovnako ako aj prepínanie vŕtania, príklepu a koliesko na nastavovanie otáčok. Prídavná rukoväť je z hornej časti kovová. Výhodou je dlhý až 4m kábel, takže nebude nutné príliš často vyberať predlžovačku. Vŕtačka má dosť vysokú hmotnosť čo sa približuje už hmotnosti vŕtacieho kladiva, môže to však znamenať že je vyrobená z kvalitných materiálov. Vŕtanie je pohodlné, hlava je veľmi presná takže vŕtanie nespôsobuje vibrácie. Príklep som zatiaľ neskúšal, takže k tomu sa neviem vyjadriť. Každopádne, kúpou tejto vŕtačky neurobíte chybu, používal som už niekoľko vŕtačiek napr. Bosch, Einhell atď. ale táto je z nich najlepšia.
- Bghh
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »