Najnovšie recenzie zo sekcie Vŕtačky
Super, max spokojnost!
Vŕtačka funguje výborne. Som spokojný, dostal som tovar ktorý spĺňa moje nároky za výbornú cenu.
Ďakujem spoločnosti Lidl.sk za meninovú zľavu vo výške 10%.
Je to milé a vážim si to.
- Lahka montaz
- tichy chod
Worcraft DP05-16
Pridané: 26. apríla 2023
(naposledy upravené 26. apríla 2023)
Zakúpený v Staveba.sk
Sice made in china ale dobrá kvalita, už som jednu mal vydržala veľa, za tu cenu sa vyplatí
Fieldmann FDV 200711-E
Jozef Nagy
Pridané: 17. apríla 2023
(naposledy upravené 17. apríla 2023)
Zakúpený v Elektromax Trnava
- Lacná, fajn na také menšie domáce práce
- Bez kufríka, po prvom použití sa trošku začalo zasekavat tlačítko
Vŕtačka vám príde bez kufríka, teda mne tak prišla. Myslel som ze ma aj kufrík. Vyskúšaná, po prvej práci sa trošku začalo zasekavat tlačítko vŕtania. Priemer, nič extra nečakajte za túto cenu.
- zatiaľ mam tovar kratko, ale splna moje požiadavky.
- hmotnosť len 1,8kg
- plynula regulacia, chcel som verziu 1641 ale tam som nevedel ci je plynula regulacia. verzia 1641 ma podla mna na lepsie mieste prepinanie lavy a pravy chod
- celku vydrz neviem este overit
- Kompaktný tvar a nízka hmotnosť pre časté prenášanie vŕtačky.
- Veľká páka hĺbkového dorazu nahmatateľná aj naslepo.
- Tuhá konštrukcia a veľká základňa.
- Pohotový prítlačný držiak. Aj príložník so skrutkami poteší.
- Vŕtačka nie je príliš hlučná a jej hluk neobťažuje, aj keď sa v recenziách toto vytýka.
- Veľká hĺbka posuvu, vďaka tomu nastavovať výšku hlavy vŕtačky často netreba.
- Nemecká (snáď) kvalitná remeselná výroba. Vreteno sa nevyklá. Stĺp má dostatočne vysoké uloženie, takže je tuhý a hlava vŕtačky sa nenakláňa ani pri silnom tlaku na posuvnú páku.
- Praktické upevňovanie prítlačného držiaka vďaka hornému koliesku, ktoré nezavadzia.
- Kvalitná, výkonná stolná vŕtačka pre náročnejších kutilov za rozumnú cenu.
- Vymedzovací kolík na spodku stĺpa presahoval trochu na druhú stranu, tak sa prítlačný držiak nedal nasunúť. Na toto si treba dať pozor už pred montážou, aby sa vnútro držiaka zbytočne nepoškriabalo. Prečnievajúcu časť kolíka však stačí jemne sklepať kladivom do roviny.
- Prítlačný držiak sa ťažko pohyboval po stĺpe. Tak som vnútro jeho objímky ručne zľahka prebrúsil brúsnym papierom P400 a premazal jemným filmom vazelíny. Premazal som aj stĺp, a potom to už išlo ľahko.
- Pri spúšťaní hlavy vŕtačky otočnou pákou pružina na stĺpe pri uvoľňovaní nejde plynule, ale v skokoch sprevádzaných hlučným úderom. Toho sa netreba zľaknúť.
- Hlava nemá dole na konci hrebeňa žiadnu zarážku ani značku, hoci táto je avizovaná v návode. Preto si treba dať pozor pri spúšťaní hlavy, aby nevybehla z hrebeňa. Dá sa jednoducho nasadiť naspäť, ale je to nepríjemné.
- Ochranné plexisklo pred vretenom je zbytočnosť a je tam asi len kvôli bezpečnostným predpisom. Je krátke asi len na dĺžku vretena, vrták a povrch obrobku nie je krytý, takže chráni pre šponami a zlomeným vrtákom asi len ak sa pri vŕtačke stojí a hľadí na obrobok z vrchu pod ostrým uhlom. Radšej kryt nemontovať a používať okuliare.
- Mierne nepresný laserový kríž. Jeho stred je mierne vľavo od stredu vŕtania cca 1 mm. Nevedno, či je to chyba alebo vlastnosť, lebo laser takto silným svetlom neprekrýva značku na obrobku, ale bez značky na to treba myslieť. V návode nie je zmienka o nastavovaní lasera.
Okrem výhod uvádzaných v recenziách je výhodou nízka hmostnosť a kompaktnosť. Na prácu musím vŕtačku vynášať na terasu z povale a klásť na pracovný stôl. Veľká pracovná základňa vŕtačky je tu výhodou. Na bežné vŕtanie tak netreba základňu k stolu ani upevňovať. Taktiež elektronická regulácia otáčok a digitálne meranie hĺbky vŕtania je vhodná, pričom hĺbkový doraz je funkčný. Vŕtačka je určite vítana náhrada za ručné vŕtačky v univerzálnych stojanoch, najmä kvôli robustnosti, výkonu a presnosti.
Makita HP2071J
Pridané: 4. apríla 2023
(naposledy upravené 4. apríla 2023)
Zakúpený v Náradie Hornig
super rýchle bezproblémové dodanie
špičková
- Odnímatel’na rukovät’ sa zlomila po 10 minútach.
- Nefunguje na prvom prevodovom stupni.
- So značkou Parkside som zatiaľ spokojný !
- So značkou Parkside som zatiaľ spokojný !
Kvalita dobrá za prijatelnu cenu
Nakoľko ju mám krátko, neviem zhodnotiť. Určite má silnejšiu konštrukciu ako lacnejšie vŕtačky.Myslim si že pre domácu dielňu a nie príliš náročných majstrov dobrá voľba.
- Jednoduchá montaz
- Prekvapivo tichý chod
- Za mňa palec hore
Žiadna
- barkácsoláshoz tökélletes!
- výkon
- klasické skľučovadlo na kľúčik
- nevýhoda nie produktu, ale jeho popisu na predajcovej stránke, ktorý je maximálne zavádzajúci. Raz je bez príklepu a potom zase s príklepom a medzitým je z toho zrazu aku vŕtačka.
Cena bola v pohode len keď bola vŕtačka v akcií. Za túto plnú cenu by som ju určite nekúpil a zvolil by som inú alternatívu, aj keď možno zo slabším motorom ale v podstate išlo mi len o vŕtačku do stojanu s klasickým skľučovadlom, na drobné kolmé vŕtanie. Poriadnu príklepovú vŕtačku mám od jednej nemenovanej celosvetovo uznávanej značky.
A keď už som načal túto tému ohľadom značky tak Einhell je zase veľká konkurencia nielen kvalitou ale hlavne cenou vychyteným značkám ale v Aku programe kde mam zatial 4 kúsky zo skupiny Power X-Change a zo všetkými som maximálne spokojný.
PARKSIDE PTBM 400 A1 100342436
Pridané: 21. februára 2023
(naposledy upravené 21. februára 2023)
Zakúpený v lidl.sk
- Relatívne výkonná
- Dodáva sa so zverákom
- 3 ročná záruka
- Nepresne vretena. Extrémne klepe
- Laser je kvôli veľkým vôľam prakticky nepoužiteľný. Stačí menší otras a je rozladený
Vreteno vŕtačky je dosť nepresné. Laser v podstate nepoužiteľný. Stĺp vŕtačky a podstavec je z výlisku ale podľa recenzií na internete som to čakal omnoho horšie. Možnosť otočenia pracovného stola +/-45°.
Dodávaný zverák je veľmi lacný ale svoju prácu spraví. Jedine mi trocha vadí že je zverák je dodávaný nenamazaný. Rýchlosti vretena sa menia ceľkom ľahko. Vŕtačku som kupoval v zľave za asi 65€. Je to viac hračka ako stroj ale za tú cenu je to naozaj bezkonkurenčná vŕtačka. Kvôli vôli v skľučovadle to nie je na dáke presné vŕtanie na stotinu milimetra ale svoju prácu odvedie dobre. Ak niekto potrebuje vŕtačku na skutočné občasné vŕtanie môžem odporučiť ale najlepšie bude si počkať do zľavy.
- Malá a praktická
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »