Najnovšie recenzie zo sekcie Vŕtačky
Môžem doporučiť tuto firmu.
- Je to výrobok, ktorý spĺňa základné nenáročné vŕtacie parametre.
Musím podotknúť, že s touto vŕtačkou neurobíte nejaké veľké vŕtacie rekordy, je to proste kvalita, výkon, verzus cena. Ale, na malé občasné vŕtanie postačuje. Moja skúsenosť vŕtanie do kovu výborné, drevo snáď ani nemusím spomínať. Čo sa týka vŕtania do betónu, je to hlavne o trpezlivosti, treba robiť časté prestávky, a dĺžku prítlaku vŕtačky na povrch steny, častejšie obmedzovať. Dobré je aj chladiť vrták, npr. vodou, Inú kvapalinu neodporúčam, vrták a aj diera sa zanáša zmiešaninou strusky betónu a napr. oleja. Dôvod, vŕtačka má maličký búchací krok, povedal by som krôčik. To znamená, že vrták sa posunuje krátkymi pohybmi dopredu a dozadu. A ešte malá poznámka, do panelákového panelu je dobré občas si pomôcť, ručne, kladivom a starším, ešte s dobrým vrtákom, s dobrou korunkou, s o stupeň menším priemerom, prečisťovať dieru, vopchať do diery a s pomalým otáčaním vrtáku, viac, menej kladivom po ňom pobúchať. Ja aj predvrtávam dieru, najprv menším priemerom vrtáka, a potom s väčším, atď.
skrutkovače na batérie sú oveľa drahšie a pre tých ktorí ho často nepoužívajú je lepšie a lacnejšie zakúpiť si elektrický
Mal som vyše 30 rokov EV513D a verím kvalitným českým výrobkom.
- Šikovný...
- Profesionálne prevedenie
- Robustnosť a váha
- Výbava a jednoduchosť nastavovania
- Tichý chod
- Kvalita skľučovadla
- Celkovo veľmi masívny prístroj
- Nič
K výrobku treba dokúpiť kvalitné vrtáky a ostričku na vrtáky, potom to už je naozaj radosť z práce.
- Silný motor výborne chladenie pri dlhodobom využívaní
- kufrik bol polamany, ale ten mne zrovna netreba
za tu cenu super, funguje ako ma na obycajne domace prace
Za tú cenu výborne, aspoň prvé použitie bolo na 1* Čas však ukáže.
- Skľučovadlo je zlé
Vrtačka je ľahká, asi šetrili meď, alebo je prevodovka z blata. Keď vydrží 40 rokov ako jej predchodca, potom jej dám 5 hviezdičiek.
Šikovná malá vŕtačka s voliteľným príklepom a otáčkami v praktickom plastovom kufríku, robí čo má. Spokojnosť
objednávka mi bola z vašej strany po 2 dňoch zrušená??? … bez udania dôvodu!!!
- Silný motor
- Kvalitný súčiastky ( nie plastový prevod, ktorý odíde po prvom zaťaženie)
- Pomerne ľahký
- Pri odloženie do kufra prídavný rukoväť musíte odmontovať
Silná vŕtačka ktorá zvládne aj väčšie zaťaženie bez poškodenia. Nemal žiadný problém celý deň prevrtať 30cm akátové koly s 20 mm vtákom
Spokojnosť.
Dobry pomer cena za tovar
- dobre vymyslena vrtacka pre hobby dielnu/pouzitie
- hlucna
- upinacia hlava
- niekto nebude spokojny s volantom, je to vec zvyku
Za mna vyborne vymyslena hobby stojanova vrtacka. Relativne lahka a da sa prenasat podla potreby. Treba vymenit upinaciu hlavu za Supra S 1-13mm 1/2" x20 RÖHM 871050 . Musi to byt presne tato, pozor pri objednavani, cislo 871050 je dolezite, inak dostanete upinaciu hlavu ktoru nenasadite na hriadel. Na internete sa da docitat, ze u niektorych kusov bolo treba vymenit lozisko lebo hriadel mal volu. Moj kus tento problem nema, tak lozisko som nemenil. Zatial som vrtal drevo a hlinik, vsetko zvladla perfektne. Po vymene upinacej hlavy vrta pekne a presne.
- Cena vs výkon
Kufrík dodali prasknutý (tenký materiál).
V poľštine návod a popis tlačidiel.
- dobrá kvalita za rozumnú cenu
- Je funkčná na 80 percent.
Má určite výhody ale aj nevýhody.Inak som spokojný na 80 percent.
- Veľmi som spokojný
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »