Najnovšie recenzie zo sekcie Vŕtačky
- Nepresna stupnica na naklon stola
- Na určenú prácu stroj je vyhovujúci.
- lacnejšie ako na predajni
- dobrá manipulácia prenosný je možné použiť pri stavbe domu zatiaľ bez závad
- motor sa zohrieva po hodine prevádzky
regulácia otáčok jednoducho
- Pre domácich majstrov výborná.
- Len pravotocive otáčky.
- Rýchlo a jednoducho sa dá zložiť
- Dostatočne stabilná aj bez prichytenia k stolu
- V cene je zveráčik a má to laser, celkom presný, ale straaaašne blbo sa vkladajú batérie
- Baterky do lasera boli v cene
- Navod nesedí so skutočnosťou
- Vyšší hluk
- Pri väčšom radialnom tlaku na vrták sa hlavička vychýli - možno je zámer, možno vada... uvidím, či hlavička nezačne hádzať
- Chýba tam spätný chod
- Strašne zle riešený vypínač lasera ktorý je integrovaný do krytu batérií
Viac menej som to popísal v bodoch vyššie.
Pri skladaní použite zdravý rozum, nie všetko sedí s navodom. Napr. najprv treba nasadiť krytie skĺučovadla a až potom sklučovadlo, inak kryt nenasadíte. Sklučovadlo holou rukou na tŕň menalisujete, treba si pomôcť a pod.
Inak zatiaľ celkom vŕtačka ujde.
- upínací mechanizmus bez potreby kľúča
- vyšší výstupný výkon v porovnaní napríklad s Bosch Professional (možno vyššia účinnosť)
- zbytočne veľký kufor, radšej mám kufor vo veľkosti vŕtačky, lebo náradie si nosím aj tak samostatne
- kufor pôsobí veľmi lacno, tenký plast
- zlý návod, stolová vrtačka sa nedala kompletne zmontovať
- v balení nebola faktúra
NEVYHODA NEMALY NA SKLADE OBJEDNAL SOM DRUHÉ TO JE SUPER
- TO SOM DOSTALNA CO SOM TUZIL UZ DÁVNO ODPORUCAM
sikovna, dobra na domace majstrovanie
Vzhľadom na krátkosľ používania Vášhoi produktu pri úprave svojho bytu a renovácii, kde som za tú dobu môhol ohodnotiľ Váš produkt, som s jeho kvalitou spokojný. Dúfam, že to tak zostane o v budúcnosti.
- Malá šikovná na prácu v domácnosti postačujúca.
- Dobra cena a vykon
- Malá kompaktná vŕtačka, dobre sa drží, na bežné práce s drevom a okolo domu. Ľahko sa čistí. Super kufrík a super výbava v ňom. Už ju mám viac ako rok a pol a spokojnosť. Je ľahká.
- Pri práci s drevom v prašnom prostredí sa občas zanesie prepínač vŕtania s príklepom, dá sa však rýchlo v pohode vyčistiť, no a pod jedným to celé vyfúkam a namažem.
Nie je to robustná vŕtačka, nie je brutálne silná, ale robí sa s ňou skvele. Veľkou výhodou je jej hmotnosť, ak potrebujete robiť nad hlavou, z rebríku tak vás vôbec neunaví jej držanie a v pohode sa dá udržať v jednej ruke bez strachu, že by vám ju vykĺbila. Určite doporučujem do dielne a okolo domu. Na stavbu do ťažkých podmienok ale nemá výkon. Skľúčovadlo je super. Super a kvalitná výbava kufríka. Mám s ňou odvŕtaných xtisíc dier do dreva, väčšinou priemery okolo 16, zvláda ich s prehľadom, má za sebou i vypomoc pri rekonštrukcii domu. Funguje ako má bez zaváhania. I moja žena s ňou rada robí.
Pre domáceho kutila ùplne postačuje len zmena obrátok by mohla byť menej náročnejšia .inak je vŕtačka ok
- super ergonómia (mne sa drží dobre v ruke), má príklep a teda v pohode vŕtanie do betónu (pre hobby využitie), dá sa ňou pohodlne šrubovať.
- mám ju vyslovene na hobby používanie a bola v prevádzke len krátko, ale dosť pri prevádzke smrdí. snáď sa to časom "urobí". prevodovka bola asi slabo utiahnutá, lebo po pár dierach začalo vytekat mazivo okolo spojov (dotiahnutím šrúb sa to vyriešilo) ale hlavne dosť sa zohrieva pri prevádzke pri hobby používaní (pár dier do betónu). doteraz sa mi žiadne náradie takto nezohrievalo a to ju skutočne šetrím. (možno to zohrievanie je vlastnosť výrobku)
potreboval som univerzálnu vŕtačku do betónu, dreva, ocele a na šrubovanie (skrutkovanie) a na to je vhodná. aj ergonómia je dobrá, super sa s ňou pracuje ale smrad pri práci a hlavne zohrievanie je niečo s čím som sa u iného náradia nestretol nikdy. odporučil by som ju niekomu, koho nemám až tak v láske.
presne ladenie
- Skvely vyrobok.Pouzivam ju v stojane a hravo zvlada vrtanie do kovu,ako aj do dreva.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »