Najnovšie recenzie zo sekcie Vŕtačky
Vŕtačka má masívny krútiaci moment, , v tejto cenovej hladine je bezkonkurenčná.
Vzsoká kvalita.
Güde GTB 16/605
Pridané: 28. decembra 2019
Zakúpený v REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu
Vrtačka nebola dodaná!!!
V mladosti som bol predajcom náradia, takže dobre poznám túto značku a odporúčam do malej dielne, garáže
Hecht 1065
Registrovaný používateľ
Pridané: 16. decembra 2019
(naposledy upravené 16. decembra 2019)
Zakúpený v Motozahrada.eu
Dobrý pomer ceny a kvality/výkonu. Používam zatiaľ len dva týždne.
- 3 v 1
- dobré ceny
Zatial nemám.
SKIL 6220AA
Pridané: 1. decembra 2019
(naposledy upravené 31. decembra 2019)
Zakúpený v Extreme Digital zRt
- Pracuje spoľahlivo a má dostatočne dlhú prívodnú šnúru.
Odporúčam pre domácich kutilov.
Produkt som daroval zaťovi a on ho bude používať. Ďakujem.
Z výrobkom som spokojní akurát keby boli namiesto matic na zveraku krídlové matice pre lepšiu manipuláciu.Ale veľká spokojnosť Ďakujem
- Výhodná cena
- Dosť ťažká
- Krátka životnosť
Po nie dlhom a občasnom používani sa prestala otáčať vřtacia hlavička asi sa zodralo ozubené koliesko.
- Vyzera robustne, dobre sadne do ruky, len zatial som s nou malo pracoval
- Je to skrutkovacia vrtacka, vykon na vrtanie je vsak trosku maly, je to samozrejme kedze prikon je nejakych cca 200W oproti 500W vrtacke je to poznat , ale na skrutkovanie je vykon dostatocny.
- Výrobok mám krátku dobu, zatiaľ nemám s ním praktické skúsenosti ale verím že pre moje potreby ako domáceho "kutila" bude naprosto vyhovujúci!
Skladný, šikovný do ruky, dobré vlastnosti, vhodný pre domácich majstrov na bežné práce, viac skúsenosti naberiem pri jeho praktickom využití. Pre krátkosť doby nemôžem o výrobku podať podrobnejšie informácie!
Zatiaľ nevyskúšané.
Zatiaľ som nevyskúšal ale vyzerá to celkom dobre. Kúpil som vrtačku na základe testov kupujúcich a veľmi ma oslovila.
- Na vŕtačke chýba doraz na nastavenie hĺbky vŕtania.
- Krátky čas na hodnotenie, zatial funguje.
- Odporúčam
- Treba dobre nastaviť tŕň a skľučovadlo aby vrták nevybroval
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »